oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 161003

Podarim: Zakonska postelja za 2 osebi + postelja za 1 osebo + omara

Portorož/Portorose, 16.12.2012:

Furnirano pohištvo. Malo rabljeno, preprosto za montažo in demontažo. OMARA ima 2 ločena prostora, DESNI prostor ima 4 police, to pomeni 5 ločenih prekatov, ki so lepo pregledni in prostorni. LEVI prostor pa je namenjen za obešanje oblačil in na vrhu ima še eno polico. POSTELJA ZA 2 OSEBI ima dva ločena jogija. POSTELJA ZA ENO OSEBO ima prav tako svoj jogi.
VSE JE KOMPLETNO. Prosim, kličite samo resni.

OHRANJENOST:   
Pohištvo je bilo malo rabljeno, saj se je stanovanje uporabljalo samo v poletnih mesecih. Dimenzije omare: Dimenzije omare: v:175 š:150 globina:58. Dimenzije postelje za 2 osebi: 185x195 , 2x jogi 90x190 Dimenzije postelje za eno osebo: 95x195, jogi 90x190.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).