oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 160354

Menjam: Anorak s flisom

Ljubljana, 06.12.2012:

Anorak s flisom menjam za Pasja hrana Pedigree.
Menjam rdeč ženski anorak znamke Ellesse, velikost S. Rdeča barva se dopolnjuje z belo barvo, ima štiri zunanje žepe in en notranju žep za dokumente. Anorak se zapira z zadrgo, dodatna zaščita pred vetrom pa je zagotovljena z dodatnim zapenjanjem na ježke in gumbe. Kapuca je obložena in snemljiva, pripeta je z zadrgo in dodatnimi gumbi.
Sestava: 100% poliester
Poleg anroaka spada se notranji flis, ki ga lahko nosite ločeno ali vpnete v anorak.
Velikost: S
Barva: rdeča
Sestava: 100% poliester. Oboje menjam za 3 pakete hrane za pse Pedigree. Gre za Value Pack pakete, kjer so pakirane štiri 100g vrečke, prodajna cena enega paketa je 1,40€, 3X1,40= 4,20€.

OHRANJENOST:   
Vidne so sledi uporabe na detajlih - predvsem na zaključkih zadrg kjer je dodatno blago (za lažji prijem), obrabljeno. Na flisu manjka jeziček na zadrgi, tako da ga ni možno zapeti z zadrgo.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 4 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).