oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 160085

Menjam: mobitel nokija 5000 svetlo zelene barve

Radovljica, 02.12.2012:

Mobitel nokija 5000 svetlo zelene barve menjam za drugi mobitel ki ima režo za spomisnko kartico ni važn kakšne barve.
Mobitel nokija 5000 svetlo zelene barve deluje brezhibno dela na usa omrežja je lepo ohranjen zdraven je še polnilec ni več v granciji star je 4.leta menjam ga zato, ker mi ni ušeč, in ker nima režo za spomisnko kartico menjam ga za drugi mobitel ni važnkakšne je znamke in kakšne je barve samo da deluje brezhibno in da deluje na use kartice in da je lepoohranjen in da ma režo za spominsko kartico.samo osebni preuzem!!sem iz gorenske okolica radovljica za več info me pokličite na 0,3,0,2,6,2,4,5,6, tina.

OHRANJENOST:   
Deluje brezhibni in odklenjen na usa omrežja prčakujem da dobim v zameno telefeon da je odklenjen na usa omrežjaza če koga zanima me pokliči...prosim sam resni ponudniki in zainterisirani!!!

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 50 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).