oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 159862

Menjam: Angel Sound

Celje, 29.11.2012:

Angel Sound menjam za 4-9kg merkator pleničke.
AngelSounds nam pripelje čudovite glasove razvijajočega se dojenčka v maternici. Aktivnosti otroka lahko slišite takoj ko se otrok začne premikati. V tretjem mesecu se sliši kolcanje, brcanje in tudi šibke zvoke otroškega bitja srca. Ti ter drugi dragoceni glasovi vas bodo pripeljali dojenčku še bliže. AngelSound je popolnoma varen in omogoča družini in prijateljem radosti ob glasovih novege življenja v prijetnem in domačem okolju. S svojim magnetofonom in priloženem kablu za vedno posnemite prve zvoke otroka.AngelSounds uporablja Dopplerjev efekt ultrazvoka – ni samo mikrofon. To mu omogoča, da lahko poslušate bitje otrokovega srca in ne tudi zvokov, ki jih proizvajajo drugi organi v trebuhu matere. Os. prevzem v CELJU! Ne pošiljajte smsov, pokličite me : *0*3*1*2*5*7*1*8*6* Sanja.

OHRANJENOST:   
Odlično ohranjeno, v original embalaži.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 8 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).