oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 157646

Podarim: železne stalaže, iverice, karton, kosi blaga za zavese, alu palice

Mengeš, 31.10.2012:

Zaradi čiščenja poslovnih prostorov podarim razno "kramo" ki bo mogoče še komu prišla prav. palice in vezni elementi železnih stalaž, nekaj palic aluminija, karton od škatel, iverne plošče, kose blaga in nekaj zaves, elektro motor šivalne mašine in verjetno se bo še kaj našlo....

OHRANJENOST:   
Stravri sem potreboval v proizvodnji. železo za kosovni, motor še deluje, ne dela samo Quick stop, karton od škatl, blago kosi-ostanki, nekaj gotovih in še kaj se bo našlo. blago potrebno prevzeti v petek, tako da me prosim pred petkom niti ne kontaktirajte.. kdor prej pride in kdor ne bo zbiral... podarim v paketu.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).