oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 157574

Podarim: nujno posojilo ponudba ob koncu leta

Bled, 29.10.2012:


nujno posojilo ponudba ob koncu leta
Pozdravljeni
Jaz sem še posebej personnne pomaga vsem, ki potrebujejo financiranje in moji pogoji so preprosti in prenos denarja ter securiser ni moja banka dajem sredstev od leta 2000 do € 5.500.000 € dolgoročne in kratkoročne poplačila zadnjega. Za vašo pozornost ste na bančni limit datoteke ste, da ste v velike finančne težave, sem pripravljen, da vam pomaga z zagotavljanjem priložnosti Za vse tiste, ki potrebujejo me prosim kontaktirajte po elektronski pošti:

OHRANJENOST:   
nujno posojilo ponudba ob koncu leta Pozdravljeni Jaz sem še posebej personnne pomaga vsem, ki potrebujejo financiranje in moji pogoji so preprosti in prenos denarja ter securiser ni moja banka dajem sredstev od leta 2000 do € 5.500.000 € dolgoročne in kratkoročne poplačila zadnjega. Za vašo pozornost ste na bančni limit datoteke ste, da ste v velike finančne težave, sem pripravljen, da vam pomaga z zagotavljanjem priložnosti Za vse tiste, ki potrebujejo me prosim kontaktirajte po elektronski pošti:

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).