oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 155446

Menjam: učbeniki - priprave na maturo

Ljubljana, 01.10.2012:

Učbeniki - priprave na maturo menjam za kakšen darilni bon za Špar, DM... v vrednosti 25€.
Za kakšen darilni bon Špar, DM... menjam odlično ohranjene, (kot nove)učbenike za pripravo na maturo. *SLOVENŠČINA, Z BESEDO DO BESEDE(zbirka nalog - jezik) - razčlembe neumetnostnega besedila... knjiga je kot nova, nepopisana *SLOVENŠČINA, JEZIK NA MATURI(zbirka nalog za slovenščino)- miselni vzorci, preglednice, naloge za ponovitev, analize neumetnostnih besedil... knjiga je kot nova, popisana samo ena naloga, s svinčnikom, tako da se da zradirati *MATEMATIKA(zbirka maturitetnih nalog z rešitvami 1995-2006), knjiga je lepo ohranjena popisane so samo 3 strani, pa še to z svinčnikom, tako da se da poradirati *ANGLEŠČINA(zbirka maturitetnih nalog z rešitvami 1995-2003), knjiga je lepo ohranjena, tu in tam malo popisana(ne veliko), pa še to s svinčnikom
(redna cena vseh 4ih učbenikov presega 50€, tako da jih menjam res ugodno)

OHRANJENOST:   
Vsi učbeniki so odlično ohranjeni, ter zelo malo rabljeni. najde se sicer kakšna rešena naloga, vendar sem uporabljala samo svinčnik, tako da se da vse poradirat.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 25 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).