oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 152680

Menjam: Ponujam v menjavo ženska in otroška oblačila

Laško, 24.08.2012:

Ponujam v menjavo ženska in otroška oblačila menjam za Paket Lumpi plenic št. 4 (80 kosov v paketu).
Ponujam žensko bundo velikost M (mere 52 cm širina, 72,5 cm dolžina merjena s hrbtne strani), otroško bundico v rdeči barvi, ki je zaradi fleša na sliki malce drugačna, kot v resnici, je velikosti 8. Prav tako ponujam podložene kavbojke, velikost 8 in šal.

OHRANJENOST:   
Ženski bundi, sem na zadrgi dodala trakec, da se lažje zapira, ker je en delček za prijet s prsti pri zapiranju odpadel stran. To pa ni ovira pri zapiranju, ker je zadrga drugače čisto funkcionalna, normalno deluje. Znotaj je podlaga pomuckana, a na zunaj bunda zelo lepo izgleda, poglejte sliko. Rdeči bundici manjka kapuca, in ježki so obrabljeni, kar pa ne predstavlja problem pri zapiranju, ker bundica ima še lepo delujočo zadrgo. Bundica je dobro ohranjena. Kavbojke nimajo pomanjkljivosti, šal tudi ne.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 12 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).