oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 149529

Podarim: mucki najdeni v Malečniku

Malečnik, 16.07.2012:

Prosimo vse, ki živijo v Malečniku in morda poznajo človeka, ki tako pridno odlaga mlade mucke posredi ceste, da nam to javijo ali ga vsaj opozorijo da živali niso smeti. Pred slabim mesecem je bila najdena mala tigrasta Bučka, sredi noči je sama tavala ob cesti in iskala mačjo mami, pred dvema tednoma pa je bil nasredi Malečniškega mostu najden komaj teden dni star mucek Popaj, ki je zaradi zlobnega človeka umrl. Upam da ga ima ta človek na vesti in da ponoči ne spi, v kar pa močno dvomim, ker mu je očitno mar samo zase. Mucka Bučka išče tudi nov dom, zainteresirane prosimo da se javijo na mail, obvezno je izključno notranje bivanje. Popaju v spomin pa smo sestavili video, ki si ga lahko ogledate tukaj (priporočamo v ogled tudi vsem, ki svojih živali ne sterilizirate/kastrirate): http://www.youtube.com/watch?v=pR4WlW4Ulnw&feature=youtu.be.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).