oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 148889

Podarim: posteljica z jogijem, gugalnica, kolo, 2 poganjalca, voziček, igrač

Radovljica, 07.07.2012:

Postelja 120x60 z jogijem debeline 15cm.Gugalnica za obesit na drevo je razstavljiva za od dojenčka do malčka. Otroško kolo ima eno pedalo leseno, sicer vozljivo, poganjalca sta stara, vozljiva. Voziček star, zložljiv. Igrače so plastične velikosti 20-40 cm. Vse vidno iz fotografij.

OHRANJENOST:   
Posteljica je stara, lesena, pobarvana na belo, stabilna.Jogi je klasična vzmetnica, na eni strani ima madež, sicer očiščena. Gugalnica je malo rabljena. Otroško kolo ima eno padalo iz lesa in je vozljivo. Poganjalca sta starejša, vozljiva. Voziček je zložljiv. Vse je vidno iz fotografij. Igrače so razni celi bagerji, tovornjaki ipd.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).