oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 147736

Podarim: Renault Clio RT 1.4

Cerkno, 17.08.2012:

Podarimo renault clio rt 1.4 v slabem stanju. Potrebna menjava zadnjih zavor (samo na eni strani) in servo volana (počena cev). Letnik 1995, prevoženih 140 000km. Kovinska barva. Manjka ena zadnja luč. Primeren za rezervne dele. Prejemnik poskrbi za prevoz avta in krije stroške prepisa. Kontaktirajo naj samo tisti, ki imajo 100% zagotovljen prevoz vozila (avtovleka, prikolica), ker avto ni primeren za vožnjo po cesti.

OHRANJENOST:   
V slabem stanju. V okvari in rjasto karoserijo. NE VOZEN in NEREGISTRIRAN. Kontaktirajo naj samo tisti, ki imajo 100% zagotovljen prevoz vozila (avtovleka, prikolica), ker avto ni primeren za vožnjo po cesti.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).