oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 14662

Podarim: Moč posta in molitve, Zdrava hrana in molitev

, 05.08.2008:

Revijo, en izvod, podarim. Krščanskega zdravnika v kateri najdete nasvete kako z pravo prehrano in pijačo preprečimo bolezni, obolenja kot je rak, levkemija, gripa, aids (5 Mojzesova 28 - prekletstva) "tat (hudič) pride samo da krade, kolje, laže. Sin Božji je prišel da bi DAL življenje in sicer življenje v izobilju."
Janezov Evangelij 10:10 "...Enako podarim en izvod knjige svete opatinje Hildegarde "POST" kako z močjo vere, upanja in BOŽJE BESEDE premagati bolezni, obolenja tudi bolezni kjer nekateri govorijo "samo še šest mesecev življenja imaš..." to pa govorijo tisti ki ne poznajo SINA BOŽJEGA JEZUSA KRISTUSA, ne NJEGOVE MOČI, ne MOČI NJEGOVE BESEDE... V svetem Imenu Jezusa Kristusa vam blagoslov.
Aleš, Gospodov služabnik

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).