oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 145344

Potrebujem: Rešeni konji in poniji potrebujejo vašo pomoč!

21.05.2012:

Društvo za zaščito konj se že več let trudi pomagati zanemarjanim, trpinčenim konjem in ponijem iz celotne Slovenije, pretekli mesec pa so pomagali tudi nekaj kobilam iz Italije. Žal kruti primeri zanemarjanja niso samo v filmih in Ameriških oddajah ampak se dogajajo tudi pri nas. Tako so pred tednom dni iz ene lokacije pripeljali 4 ponice in 2 oslička ki so več kot 2 leti živeli v groznih razmerah brez vsakršne oskrbe. Prav tako trenutno skrbijo še za tri kobile in enega kastrata, na kliniki v Ljubljani pa se zdravi še rešena ponica Zofka, ki je življenje preživela na privezu med kozami. Društvo nujno potrebuje več donatorjev, ki bi pomagali z senom, žagovino, priboljški, semenskimi mešanicami, staro ali novo hlevsko opremo, staro ali novo opremo za konje (oglavke, povodci) ali pa z poljubnimi finančnimi donacijami, za poplačilo veterinarskih ter kovaških stroškov, ki so nastali in ki še bodo. Vsaka stvar prav pride in vsak € pomaga reševati življenja teh plemenitih živali! Več inf. na mail.



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).