oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 14425

Podarim: podari in osreči

, 30.07.2008:

Pozdravljeni!sem ena iz med tistih , ki težko gleda otroke kako trpijo, zato sem se odločila , da vsaj nekaterim malo pomagam z vašo pomočjo dragi obiskovalci tega portala!!!!
velikokrat smo preleni da bi stvari, ki jih ne potrbujemo več in bi nekaterim polepšale dan, enostavno vržemo v smeti.NE, tega ne delajte!poznam te otroke:ki bi jim prav prišle oblačilca, igračke in oprema za njih:
-2leti stara Lana;
-4 leta star Timi;
-12 let star alen;
-4leta star timotej;
-9let star Patrik.....in še in še bi se jih našlo!
tudi jaz stvari mojih dveh otrok razdelim ali pa pospravim, dokler ne najdem primerne osebe da ji to podarim.RAZMISLITE IN ČE IMASTE KARKOLI ZA PODARIT (OBLAČILA ZA OTROKE OD 0-NAPREJ, ČEVLJE, IGRAČKE, OPREMO....)ME KONTAKTIRAJTE NA TEL.ŠT.031 788 490, ČE NE DVIGNEM MI LAHKO PUSTITE SMS Z VSEBINO PODARIM IN VAS TAKOJ POKLIČEM NAZAJ, DA SE DOGOVORIMO!Včasu nedosegljivosti sem v službi.lep dan in hvala vsem ki boste karkoli podarili.dobroa srca.P.S.:delujem popolnoma neprofitno!!!!!!!!!

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).