oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 141454

Podarim: Muc Ares

Kranj, 05.04.2012:

Nov dom išče izredno prijazen muc z imenom Ares. Nežna dušica išče ljudi, ki bi mu dali veliko ljubezni, topline in občutek varnosti. Ares je izredno cartljiv muc, ki bi preživel večino dneva v naročju. Muc je star približno leto dni, s srednje dolgo dlako, tigraste barve. Je negativen na levkozo in mikrosporijo. Je tudi kastriran, odpravljene ima zunanje in notranje zajedavce. Vendar mu usoda ni bila naklonjena in je v zunanjem svetu dobil aids. Aids je pogosta bolezen pri mačkah ki živijo v zunanjem okolju. Mačji aids ni prenosljiv na človeka, je pa prenosljiv na druge mačke, v primeru ugrizov. Zato je priporočljivo da doma nimate drugih mačk ali v primeru da imate doma že mačko/ke z isto boleznijo. Muc je drugače povsem zdrav, ne kaže znakov obolenja, zato mu iščemo dom z naslednjimi pogoji: - bivanje v notranjem prostoru
- kvalitetna prehrana
- redna veterinarska oskrba
- podpis posvojitvene pogodbe Muc z aidsom, lahko normalno živi tudi do 15 let, brez kakršnihkoli problemov. Edino kar morate storiti je, da ne pride v stik z drugimi zdravimi mucki – zato se ga oddaja za bivanje v notranjih prostorih. Kraj: okolica Kranja.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).