oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 137059

Podarim: MOLITEV K SVETI MARTI

Domžale, 28.02.2012:

O sveta Marta, ti čudovita, zatekam se s polnim zaupanjem k tvoji pomoči. Pomagaj mi v mojih stiskah in podpiraj me v mojih preizkušnjah. V zahvalo ti obljubim, da bom povsod širil to molitev. Tolaži me v mojih skrbeh in težavah, ponižno te prosim – k tebi.

Pri velikem veselju, ki je napolnjeval tvoje srce, ko si na svojem domu v Betaniji dajala zavetje in skrbela za Odrešenika sveta, prosim – k tebi, prosi za me in za mojo družino, da bomo ohranili našega Boga v naših srcih in za rešitve naših potrebah, predvsem v skrbeh, ki me sedaj stiskajo.
MOLITEV SVETI MARTI
Ljuba Mati Božja, sveti Jožef, vsi angeli in svetniki božji, prosim vas in rotim vas pri dragoceni Krvi Jezusa Kristusa, prosite za me v vseh zadevah, za katere bom molil; molite z vašo ljubeznijo in ponižnostjo k Troedinemu Bogu.

Prosim in rotim vas pri dragoceni Krvi Jezusa Kristusa; molite z menoj vse moje molitve, blagoslovite z menoj vsak blagoslov, žrtvujte z menoj Kristusovo Kri.

Sveti angeli varuhi, blagoslavljate z menoj vaše in moje varovance in molite za nje in za mene, da bi pridobili vse milosti in obljube Jezusa Kristusa. Predvsem te prosim, po dragoceni Krvi Kristusove za vaše varovance in za milostne darove Svetega Duha in posebno zaščito Vsemogočnega Boga ter svete Matere Jezusa Kristusa.

Ta molitev se moli na devet TORKOV pri prižgani blagoslovljeni sveči. Molitev je tako močna, da ti je podarjeno tisto, za kar prosiš, še preden mine teh devet torkov, vseeno, kako težavna je tvoja prošnja.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).