oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 136932

Menjam: Steklenička s cucljom kot dojka CALMA by MADELA

Domžale, 27.02.2012:

Steklenička s cucljom kot dojka CALMA by MADELA menjam za 2 paketa lumpi plenice št.3.
Steklenička s cucljom kot dojka CALMA by MADELA Steklenička s cucljom kot dojka.Kot pomoč doječim materam(boleče bradavice, mamica in dojenček sta ločena..).
Cucelj deluje na enak način kot sesanje pri dojki(ustvariti mora vakum, da mleko priteče).Dojenček zlahka prehaja iz Calme nazaj na dojko, saj cucelj deluje na enak način kot sesanje pri dojki. Menjam zaradi tega, ker naša punčka ne prenese nobene plastike v ustih (ne dude, ne navadne in ne Calmo stekleničke). Opisano stekleničko kupila 7 dni nazaj v Baby centru, rabljena le 1x! Zato je kot nova!
Menjam za 2 paketa Lumpi plenice št.3.

OHRANJENOST:   
OHRANJENOST: Steklenička je nova, kupljena 16.2.2012 v Baby centru. Ni poškodovana, saj je rabljena samo enkrat, pa še to le par sekund.. Ob zanimanju lahko pošljem fotografije stekleničke in račun z vso embalažo.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 16 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).