oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 135489

Menjam: NOKIA komplet za prostoročno telefoniranje v avtomobilu.

Maribor , 17.02.2012:
NOKIA komplet za prostoročno telefoniranje v avtomobilu. menjam za DRVA ZA KURJAVO (bukova ali mešana, željena so čimbolj suha, 1-2m3).
NOKIA-6310i in komplet za prostoročno telefoniranje v avtomobilu. GSM ima dodatno rezervno baterijo, polnilec in vsa navodila za montažo in uporabo. Komplet še ni bil montiran, uporabljen je samo GSM telefon. Vse je dobro ohranjeno in deluje brezhibno.

OHRANJENOST:   
NOKIA-6310i in komplet za prostoročno telefoniranje v avtomobilu. GSM ima dodatno rezervno baterijo, polnilec in vsa navodila za montažo in uporabo. Komplet še ni bil montiran, uporabljen je samo GSM telefon. Vse je dobro ohranjeno in deluje brezhibno !

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 60 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).