oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 136452

Podarim: Pixie - palčica škratovka, posuta s ta čarobnim prahom

Kranj, 24.02.2012:

Pixie je tigrasta mačica s pikastim kožuškom in črtastim repom, ki vidi drugače. Navaden nezdravljen prehlad, za katerega neodgovoren lastnik ni poskrbel, ampak jo je raje sredi zime odvrgel, ji je pustil posledico: Pixie je namreč praktično slepa. Zato gleda in vidi drugače: gleda z brki, s tačkami, s sluhom – in s srcem. Brez problema zleze k meni v naročje, da skupaj usekava eno kitico popoldanskega počitka. Tudi igra se brez problemov in brez napak uporablja mačji WC. Skratka – prav nič ji ne manjka in prav nič ni drugačna, čeprav je posebna. Saj je že Mali Princ rekel – kdor hoče videti, mora gledati s srcem...
Pixie je bila kotena okrgo 10.10.2011, je razbolhana in razglistana, negativna na FIV in FELV, sterilizirana in cepljena proti kugi/kužnim boleznim. Oddaja se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje. Oddaja se v paru s še kakšnim mačjim varovancem ali sama, a ob pogoju, da v novem domu že biva prijazna, zdrava in urejena muca/muc ali več njih.
Če bi radi o tej simpatični palčici škratovki izvedeli kaj več in se dogovorili za obisk, pokličite skrbnico Ano.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).