oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 133667

Podarim: kuhinja, elementi, samoizdelava, staro 20 let, _ odvoz samo v celoti

Ljubljana, 14.02.2012:

Skupno 4 elemente: eno 190cm dolgo v enem kosu zgornjo omarico, in skupaj 180cm spodnjih omaric v dveh kosih (eden od kosov je precej poškodovan na boku, od vlage, potrebna zamenjava plošče) s predali, zelo robustna domača izdelava (zadeva je zunaj na dvorišču na suhem že 3 dni, pokrita s plahto.. samo pridete&odpeljete čimprej (+ dodatno odpeljete element za vgradno pečico)

OHRANJENOST:   
Stanje še kar solidno (elementi stojijo dobro, se dajo montirat na steno..) , videz samosvoj: original rjava bila pred 5 leti prebarvana na vanilijo, nato obdelana v slogu "shabby chic", torej kao "starana" :).. nato premazana s čebeljim voskom.. BREZ PULTA! ..morda še najprimerneje za v kakšno delavnico, uto, garažo..

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).