oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 132893

Menjam: ABC DESIGN OTR. VOZIČEK

Celje , 24.01.2012:
ABC DESIGN OTR. VOZIČEK menjam za OTROŠKA OBLAČILA OD 2 LET NAPREJ ZA FANTKA.
ABC design voziček primern bolj za fantka z košaro v originalu in prevleko za nogice ter dežno prevleko. Rabljen je bil 4 mesece v jesensko zimskem času, zdaj pa stoji že 1 leto. Brezhiben(potrebno napumpati gume na novo) zgleda kot nov saj je bil poredko rabljen in kratek cajt. nezbledel, lep. Menjam za otroška oblačila za fantka starega 2 leti. Oblačila naj bi bila še lepa saj je voziček tudi.

OHRANJENOST:   
ABC design voziček primern bolj za fantka z košaro v originalu in prevleko za nogice ter dežno prevleko. Rabljen je bil 4 mesece v jesensko zimskem času, zdaj pa stoji že 1 leto. Brezhiben(potrebno napumpati gume na novo) zgleda kot nov saj je bil poredko rabljen in kratek cajt. nezbledel, lep.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 60 EUROGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).