oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 13095

Potrebujem: pomoč otrokom za šolske potrebščine

01.07.2008:

Humanitarno društvo nujno potrebuje oblačila prehrano ter zbiramo šolske potrebščine ,pomoč potrebujemo tudi za plačilo prehrane iz socialno ogroženih družin. Nudimo pa tudi botrstvo na daljavo kjer lahko podarite otrokom kakšen evro ki je še tako dobrodošlo za kakšen jogurt ali mleko .Nujno potrebujemo tudi sušilni stroj ter kakšen avto ki je v voznem stanju. Saj nam se je pokvaril in z enim si lahko zelo malo pomagamo. Saj obiskujemo tudi starejše od daleč ki so tudi npotrebni naše pomoči.Če ima morda gdo kakšen avto ki ga nepotrebuje več nam bi pa veliko pomenil vas prosimo da nam odstopi. vsem iskrena hvala Marta hd-marjetica

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).