oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 128052

Podarim: Svitove neverjetne počitnice

Maribor, 16.12.2011:

Podarjamo 20 knjig Svitove neverjetne počitnice. Primerno za otroke, starejše od 7 let. Največ 1 knjiga na osebo. Poštnino plača obdarovanec.


Desetletni Svit se po koncu šolskega leta s starši odpravi na morje. Neke noči, ko že ves teden lije kot iz škafa, se zbudi in odpravi na nočni potep. V morski globini, nedaleč od obale, zagleda nenavadno svetlobo. Ker je odličen plavalec, še raje pa se potaplja, se pogumno poda v vodo in potopi pod morsko gladino, kjer naleti na nenavadno votlino, v njej pa na še bolj nenavadno belo skrinjico. In tako se s svojimi počitniškimi prijatelji zaplete v najbolj napeto dogodivščino svojega življenja ...

http://svarun.org/neverjetnepochitnice1.htm#Bim_Bam,_februar_2008

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).