oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 126689

Podarim: tečaj šivanja in informacije o šivalnih strojih

Kranj, 05.12.2011:

Prirejamo tečaje šivanja v naših prostorih,začetni ali nadaljevalni.smo neprofitno društvo IGLATEX-društvo za kreativnost in ustvarjalnost.ukvarjamo se z usposabljanjem kandidatov za samostojno delo na gospodinskih šivalnih strojih,in sicer za izdelavo uporabnih in kreativnih izdelkov zase in za svojo družino.oba mentorja imava 20 let izkušenj z šivalnimi stroji-šivilja in mehanik šivalnih strojev.će imate z šivalnim strojem težave vam bomo radi pomagali z brezplačnimi nasveti,će pa bi se radi naučili šivati nas pa tudi kar pokličite-se bomo kaj pogovorili,vprašajte kar vas zanima itd-doseglivi smo za vaša vprašanja ,za vse kar se tiče šivanja na gsm-041 -696-549 KDOR VEČ ZNA VEČ VELJA L.P. FRANCI

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).