oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 127696

Podarim: Posebna AMY

Kranj, 13.12.2011:

Amy je muca, v katero je bilo vloženo veliko truda. To drobceno bitjece bi najverjetneje požrle bolhe, ki so si na njej naredile kar celo gnezdo. Da mera še ni bila polna, smo ugotovili, da ima mikrosporijo. In namesto crkljanja in socializacije je 6 tednov dobival...a zdravila. In potem smo še dva tedna čakali na negativen izvid, preden smo jo začeli valjati po rokah. Na začetku se je roke tako bala, da je kar zamižala, ko sem se jo hotela dotakniti. Počasi je začela lesti ven iz svoje lupine. Sedaj je postala ena najbolj crkljivih muck pri meni.

V poplavi muc, ki se oddajajo so take kot je Amy velikokrat prezrte. Na žalost jo je mati narava malo nerodno pobarvala. Na eno oko je slepa, na drugega vidi, vendar ima tretjo veko, ki jo kazi. Kakorkoli jo slikamo, se ta njena hiba vidi.
Ampak ona ima svoj karakter. Je nežna, igriva, včasih samosvoja.

Počasi si želim dom tudi zanjo. Upam, da se bo kdo opogumil in me poklical na tel. 040-858-059.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).