oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 123678

Potrebujem: Miklavž, Dedek mraz, Božiček

15.11.2011:

Pozdravljeni,

veliko je družin, v kateri starši niso zaposleni ali imajo veliko premajhne dohodke, da bi razveselili svoje otroke za veseli december( miklavž, dedek mraz, božiček itn.), zato sem se odločila, da organiziram zbiranje kakršnih koli materialnih dobrin, ki jih ne potrebujete in bi jih z veseljem podarili družinam z otroki, ki si tega res ne morejo privoščiti.
Vsi tisti, ki boste darovali boste tudi objavljeni na naši spletni strani http://www.panda-za-mlade.com/index.php/skupnost/forum/167-dobrodelnost-/2447-miklav-dedek-mraz-in-boiekin www.facebook.com/pages/Miklav%C5%BE-dede...kip_nax_wizard=true, prav tako bodo tudi objavljene družine, ki bodo obdarovane ( v kolikor se bodo strinjali z javno poimenovanje). V kolikor ne bodo privolili, pa opis same družine.

Vsi tisti, ki bi radi bili del tega, vas naprošam da napišete kratek opis, kaj bi podarili in pripišete kraj v katerem živite.Lahko pišete tukaj pod komentarje, na www.facebook.com/pages/Miklav%C5%BE-dede...p_nax_wizard=trueali na e-mail mravljica007@gmail.com. Za prevzem poskrbim sama, lahko pa tudi sami dostavite na moj dom ali bližnjo relacijo.
Prav tako me lahko obvestite, če poznate družino, katero lahko presenetimo z materialnimi stvarmi.

V imenu obdarjenih družin se vam že v naprej lepo zahvaljujemo!

info; 070 723 285



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).