oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 121319

Podarim: Podarim hrano Aptamil Allergy

Vrhnika, 01.11.2011:

Aptamil ADC prehrana za dojenčke, 400 g, podarimo. Veljavnost do 02.01.2013 in je le odprta škatla.


Aptamil Allergy Digestive Care je hipoalergena, semielementarna hrana, posebno pripravljena formula za dojenčke z alergijo na beljakovine kravjega mleka in malabsorpcijo. Je posebna hrana za dietetsko uravnavanje pri gastrointestinalnih boleznih pri: težkih akutnih in kroničnih diarejah, maldigestiji, malabsorpciji in malnutriciji, sindromu kratkega črevesja, motenj pri presnovi ogljikovih hidratov (galaktozemija, intoleranca na laktozo). Formula Aptamil Allergy Digestive Care vsebuje ključne hranilne snovi v najlažje prebavljivi obliki. Beljakovine sirotke so ekstenzivno hidrolizirane, kar zmanjša tveganje alergijskih reakcij. Aptamil Allergy Digestive Care je brez glutena in ne vsebuje fruktoze in galaktoze. Uporabljen je poseben vir maščob, ki pomaga pri lažji absorpciji, kadar je črevo poškodovano.

Beljakovine 1,8 g / 100 ml obroka
Maščobe
3,5 g/100 ml obroka
• 1,8 g/100 ml srednjeverižni trigliceridi (MCT)
Ogljikovi hidrati 6,8 g/100 ml obroka



OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).