oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 119037

Podarim: Najboljši parček Jam in Gema

Kranj, 17.10.2011:

Jam in Gema, bratec in sestrica iščeta nov skupen dom. Stara sta približno 4-5 mesecev, zdrava, cepljena in kastriran/sterilizirana.
Neverjeten par, za katerega veš, da prebiva s teboj v istem domu samo zjutraj in zvečer, ko imata mačkona svojih norih 15 minut. V tem času lahko mirno izključiš tv, radio in računalnik, se usedeš na varno in slediš najbol napeti akcijski komediji vseh časov. Jam je navihan, prijazen muc, ki obožuje ljudi, hrano in igro. Njegova sestrica Gema je nekoliko zadržana, a ne plaha. Za njeno naklonjenost se je potrebno nekoliko potruditi, a ko jo enkrat osvojiš, ti sledi kot senca.
Jam in Gema sta navajena sobivanja z drugimi mačkami in psmi.

Pogoji:
- oddaja v skupen, izključno notranji dom
- kvalitetna prehrana
- veterinarska oskrba po potrebi
- podpis posvojitvene pogodbe

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).