oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 114806

Podarim: Hi-Fi glasbeni center Grundig

Ljubljana - Šentvid, 19.09.2011:

Oddam glasbeni center Grundig, Hi-Fi razreda, skupaj s Philips zvočniki.
Aparat se prižge, kastofon in gramofon vrtita, potrebna je zamenjava gumi-jermenčkov, zvoka ni (lahko da so pregorene izhodne varovalke). Tuner ima možnost prednastavitve 7-ih postaj na UKW-bandu.
Sam aparat kot tak je kompleten, ne manjkajo nobeni gumbi, plastični pokrov je cel, na gramofonu JE igla znane znamke Shure.
Karakteristike zvočnikov so na sliki, na nizkotoncih je preperena obrobna guma, to vam lahko popravi servis zvočnikov v Gameljnah, na obeh zvočnikih je tekstilna prevleka, vsak ima par metrov kabla za priklop.
Aparat je star krepko čez 30 let, potreben je čiščenja in obnove, zato je primeren le za ljubitelja te sorte starih aparatov.

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).