oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 111831

Podarim: Klepetava tigrica Ariel

Ljubljana, 30.08.2011:

Ariel se je iz preplašene mucice razvila v pravo družabno gospodično. Je zelo komunikativna in če bi jo le lahko razumeli ne bi nikoli več potrebovali drugega sogovornika. Je izjemno navezana na človeka in vse kar potrebuje je toplo naročje in človeško roko, ki ji posveča zadosti pozornosti. Ariel tudi skrbi, da se njen človeški prijatelj dovolj zgodaj odpravi v posteljo. Ko je ura prava se odpravi v spalnico in čaka, da se ji pridružiš.



Oddaja se za izključno notranje bivanje. Priporočljivo v dom kjer bodo ljudje veliko doma ali kjer bo imela mačjo družbo, lahko pa tudi v paru s svojim bratcem Caspianom. Predvidena kotitev je meseca avgusta 2010. Ob posvojitvi podpišete pogodbo, s katero se zavežete, da jo boste tudi ustrezno hranili in veterinarsko oskrbovali.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).