oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 118171

Podarim: Sivo kremasti Ian išče nov dom

Kranj, 11.10.2011:

Dom išče lep, zdrav, živahen in zabaven dimasti tiger, ki občasno sliši na ime Ian. Star je dobro leto in trenutno tehta nekaj manj kot 4 kg. Je kastriran, cepljen, razbolhan in razglisten, poleg tega vedno lačen, kakor kvalitetnih briketkov in konzervic, kot tudi človeške družbe, čohanja, igranja in ljubezni. V mačji družbi se obnese odlično in bi bil krasen družabnik in partner za igro kakšni muci, ali še raje mucu, s katerim bi se potem lahko ravsala, preganjala in počela vse tiste norčije, kar jih pač počno dedci. Ian ima čudovito mehko žametno dlako, ki ni zahtevna za vzdrževanje, češe se pa zelo rad in pri tem neznansko uživa.

Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi ter podpis pogodbe o posvojitvi.

Išče dom!

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).