oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 109051

Podarim: podarjanje stvari

Novo mesto, 10.08.2011:

ZANIMIVO kaj se dogaja. ena in ista oseba tuki gor rabi precej precej stvari (stevilka je krepko preko 25 stvari- in mislim da ni dokoncna saj nisem gledal do konca oglasov, sem prej obupal- NE VERJAMES PREVERI, tudi sam sebi skoraj ne morem, vendar je res) KAKO NEKDO RABI TOLIKO STVARI SE NAMREC SPRAŠUJEM?? IN TO TAKIH MALO BOLJSIH STVARI- MOGOČE PREPRODAJA??? malo mi je že smešno KAKO NIZKO SE SPUŠČA FOLK IN KAJ VSE JE PRIPRAVLJEN NAREDIT ZA DENAR-PARDON NEKAJ KAR JE ZASTONJ!!!

P.S. zaradi tega sedaj svoje stvari na daritvenem oglasniku dam za znesek kolikor stane benz dostavim pa OSEBNNO na dom...BREZ PO POŠT VARJANT.. pa da vidim koliko je sedaj ljudi ki potrebujejo kaj

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).