oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 118184

Podarim: Snežno bela muca Nika išče nov dom

Kranj, 11.10.2011:

Ta drobcena muca je bila najdena z velikimi težavami. Shirana, z rakom na ušesih, popolnoma gnilimi in propadlimi zobmi in seveda nesterilizirana. Verjetno je bila nekoč najlepša muca pod soncem. Njeno svobodno življenje zunaj je terjalo davek. Sončenje na toplem sončku ji je pustilo posledice. Njeno trpljenje je zdaj končano. Ušesa so operirana, gnili zobje izpuljeni in tudi mladičkov ji ne bo potrebno več kotiti. Konec dober, vse dobro. A ni tako. Ta prijazna muca sedaj čaka na nekoga, ki jo bo posvojil. Išče nekoga, ki bo cenil njen prijazni karakter, nekoga, ki bo v njenih očeh prižgal iskrice in ji dal voljo do življenja. Nekoga, ki ji bo rekel tjulenjček moj. Stara je pet let. Potrebuje dom še vsaj za naslednjih 10 let.
Pogoji: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: neznano



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).