oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 105194

Podarim: Podarim najem objekta BELI GRAD v Črenšovcih (veselice z ansamblom LANGA leta 1999) za pol leta

Ljubljana - črnuče, 16.07.2011:

Objekt BELI GRAD v Črenšovcih podarim brezplačno v najem za pol leta. V pritličju je bila restavracija za 100 sedežev, vsi pomožni prostori, v nadstropju je 5 sob s kopalnicami, v zadnjem delu pa si jaz zadržim svojo pisarni za ženitno posredovalnico. Ostalo vse dam brezplačno v najem, lahko si naredite živalsko kliniko, ambulante, salon za masaže, frizerja sli pisarne ali karkoli. Pogoj je primerno urediti okolico po našem planu, da si opremite po svoje in za svojo dejavnost pridobite ustrezne dokumente (spada pod OBČINO LENDAVO-ugodnosti za novozaposlene...) in kasneje postanete najemnik vsaj še pol leta ali več z najemnino kasneje, po pol leta z 9 EUR/m2 ali, če kdo ponudi več, obstaja tudi opcija odkupa objekta. Poleg tega pa je potrebno urejati okolico, ki je sedaj zaraščena, ker jaz živim v Kopru oz. v Kampelu in iz zdravstvenih razlogov več ne morem voditi svoje srčno lepe restavracije s penzionom, kot sem to vodila do leta 1999, ko so nas skupaj zabavali cigani-ansambel Langa in Dalmatinci, saj mi je to preprečila huda bolerzenin, sedaj živim ob morju, le tukaj mi ustreza klima.
Interesente prosim, da mi pišete na meil: zenitna.posredovanja@gmail.com, ker telefona ne dvigam, ko sem s traktorjem na njivah ali v štali s kokošmi ali s pavi oz., ko se spravim na morje v moj čolnič slikat z oljem na platna, takrat pozabim na čas, na bolečine in tudi na denar.).
Še to: v Lendavi sem kupila cimprano hišo, v njo shranila na tone mojih starin a mi je dedinja pokojne prodajalke hiše uničila vse starine, katere sem 30 let zbirala, sedaj zbiram ponovno vse, kar se tiče kmečkih orodij, opreme za stare kmetije. Vesela bom, če ima kdo kako starino zame, da popravim bolečo izgobo, zbiram tudi fičke, BMW in MB 100. Lahko kaj menjam...podarim...
V upanju, da bomo dobri partnerji vas lepo pozdravljam - Sonja Angelca Kudrevičius iz Kampela pri Kopru



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).