oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 226680

Podarim: Mucki iščejo ljubeč dom

Šentjur, 28.07.2016:

Življenjska pot teh malih muckov se je začela zelo žalostno, saj jih je nekdo skupaj z mamo zavrgel že v njihovem prvem mesecu starosti. 2 meseca so živeli pri meni, sedaj pa so že dovolj veliki, da odidejo v svoje domove. Dom iščejo vsi mladički in njihova mama. Mama je stara približno 2 leti in bo na voljo za oddajo čez približno 3 tedne, ko bo sterilizirana. Mladički so prijazni, stari 3 mesece. V novi dom lahko oddidejo že zdaj, v parih ali posamezno. Vsi so navajeni na mačji wc, razbolšeni in razglisteni. poskrbljeno bo tudi za k/s. Mucki iščejo notranji dom, ali dom z izhodom na vrt, če bodo to želeli. Iščejo ljubeče lastnike, ki jih bodo imeli radi, da bodo živeli srečno mačje življenje.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).