oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 215159

Podarim: FREDI IŠČE DOM

Maribor, 06.01.2016:

Čupavi, prelepi, približno dve leti in pol stari Fredi išče svoj domek. Zelo mladega so ga zaprli v boks, kjer je tudi ostal, nima pravega, srečnega pasjega življenja, zato smo se odločili, da vas prosimo za pomoč, prosimo, da nam pomagate poiskati dom za tega lepotca, ki je skoraj dve leti svojega življenja preživel zaprt v boks. Fredi je cepljen, čipiran in kastriran. S psičkami se zelo dobro razume, s samčki pa je potrebno postopno spoznavanje. Je aktiven in temperamenten kuža, zato je resnično žalostno, da mora vse dneve preživljati zaprt v boksu. Je hitro učljiv in se hitro naveže na svojega človeka. Iščemo potrpežljivega lastnika, ki mu bo posebej na začetku posvetil nekaj svojega prostega časa in mu pokazal, da je pasje življenje lahko čudovito, polno dogodivščin, akcije in predvsem ljubezni. Ne oddaja se v boks ali na verigo, primeren je tudi za stanovanje, najbolj super bi bila pa hiša z ograjenim vrtom. Oddaja se s posvojiteljsko pogodbo, predhodno preverimo dom. Kuža je na Hrvaškem, za prevoz in papirje bo urejeno.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 2 leti



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).