oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 211192

Podarim: Muca Tiki in Twitty

Hrušica, 24.05.2015:

Muca Tiki in Twitty sta sestrici, ki sta na svet primjavkali osem mesecev nazaj v kampu v Podčetrtku. Pridna mamica je lepo skrbela za svoje štiri otročičke in vsi razen Muce Tiki in Twitty so že odtačkali v nove domove. Razigrana Twitty in crkljiva Muca Tiki bi najraje odšli v skupni domek, saj sta nerazdružljivi.
Muci sta obe sterilizirani, zdravi, cepljeni proti kužnim boleznim, negativni na Fiv/feLV, nimata mikrosporije, sta redno razgliščeni ter razbolhani. Vajeni sta drugih muc, psov, ter otrok. Oddajata se v izključno notranji dom z možnostjo varnih izhodov z oprsnico. Pogoj je redna kvalitetna prehrana (do 12. meseca starosti hrana za mladiče), veterinarska oskrba po potrebi, ter podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 8 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).