oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 191541

Podarim: Zgodba muca Gobčka

Celje, 19.04.2014:

Mijav! Moje ime je muc Gobček. Star sem približno dve leti, svoje življenje pa sem začel kot brezdomi muc. Živel sem v stari zapuščeni hiši, kamor so mi dobri ljudje iz društva za pomoč živalim vsak dan prinašali hrano, da nisem umrl od lakote. Pozimi me je zeblo in sem se stiskal v starih škatlah, poleti sem se imel lepo, ko sem lovil miške in užival na soncu. Pred nekaj tedni pa se je moje mačje življenje spremenilo. Kot že velikokrat prej, sem stekel čez cesto, vendar tokrat nisem bil dovolj hiter. Brezobzirni voznik je pridivjal izza ovinka. Zaslišal sem pok in ko sem se spet zavedel kaj se dogaja, sem ležal v jarku in nisem mogel vstati. S sprednjimi tačkami sem se odvlekel v svoje skrivališče. Tam sem nekaj dni mijavkal v bolečinah. Ko sem že mislil, da se bo moje življenje končalo, me je našla moja začasna skrbnica in me rešila. Odnesla me je na veterino, kjer so mi povedali, da imam zlomljeno medenico in da bom, tudi če ozdravim, vse življenje šepal. Sedaj živim pri skrbnici, vendar me ne more obdržati za vedno, saj ima še tri druge muce. Nočem se vrniti k življenju na ulici, saj se zaradi poškodbe premikam bolj počasi in se bojim, da bi me kmalu spet povozil avto. Zato iščem dobre ljudi, ki so me pripravljeni vzeti k sebi, da bom lahko njihov muc za vedno. Svojo skrbnico imam zelo rad in ponoči vedno spim ob njej, čez dan pa ji sledim povsod po stanovanju. Biti mora zelo previdna, da me ne pohodi. Drugih ljudi se še bojim, zato bo moral biti moj novi lastnik z mano nekaj časa zelo potrpežljiv, da se ga privadim. Sem zelo miren in priden ter vedno uporabim mačji wc. Kdor me bo posvojil, bo dobil zvestega prijatelja za vedno. Muc Gobček Muc se nahaja v Celju, je tudi kastriran.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 2 leti



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).