oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 162823

Potrebujem: Stvari za otroke

14.01.2013:

Pozdravljeni. Učim v osnovni šoli in vsakodnevno se srečujem z realno vsakdanjostjo..vidne so res ogromne razlike med tistimi otroci bogatih staršev in otroci, ki se skupaj s starši vsakodnevno prebijajo skozi življenje. Izpostavila bi družino s 6 otroki, ki jim v življenju res ni postlano z rožicami (doma nimajo tekoče vode, revščina je na vrhuncu), čeprav je otrok, ki bi nujno potrebovali pomoč, ogromno. Ker nam ni vseeno in imamo otroke neizmerno rade, smo se skupaj s sodelavkami odločile, da jim bomo pomagale po naših najboljših močeh. Sedaj se obračam na vas, na vse tiste, ki vam ni vseeno za nič krive otroke in vse tiste, ki imate veliko srce (vem, da vas ni malo). Zbirali bomo oblačila (vse od 2. leta naprej), hrano, igrače, šolske potrebščine in jih razdelile med pomoči potrebne in socialno ogrožene družine. Če lahko kdorkoli izmed vas pomaga, pa čeprav bo to en svinčnik ali ena radirka, bomo neizmerno veseli in neskončno hvaležni. Stvari bodo vsekakor prišle v prave roke, ker se vsakodnevno srečujemo s temi otroki in natančno vemo, kdo pomoč zares potrebuje. Hvala že vnaprej!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).