oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 62439

Podarim: Kotna Sedežna Garnitura z ležiščem + 2 tabureja

Komenda, 15.07.2010:

Podarim rabljeno kotno sedežno garnituro (z ležiščem) dimenzije 190x240x92 (desna stran je daljša). Je srednje ohranjena (preglejte slike), in je vijolične barve z vzorci.

Zraven prideta še dva tabureja v isti barvi.

Lokacija: Komenda - to je 7km stran od Kamnika proti Brniku ali 23 km severno od Ljubljane (iz Ljubljane se gre lahko po Kranjski avtocesti - izvoz Vodice)

Prosim kličite samo resni! Se mi zelo mudi, ker renoviramo hišo in mi brezveze zavzema prostor. Sedežna je razstavljena in pripravljena za odvoz.

Škoda bi bilo, da jo vržem stran, ker je dobra, če jo nihče ne vzame v roku enega tedna jo bom žal moral odpeljati na deponijo.

Čimprej me kontaktirajte, dosegljiv sem pa kadarkoli.

HVALA!

OHRANJENOST:   

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).