oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 293278

Podarim: pianino

Škofja Loka, 18.04.2023:

Podarim pianino Rdeči oktober, sovjetske izdelave, letnik verjetno okrog 1961. Pianino je črne barve in relativno dobro ohranjen za Sovjetski pianino in letnik. Na sprednji plošči ima izrezljane ornamente. Nekaj tipk (približno 5) se kmalu razglasi, zato je potrebno pogostejše uglaševanje (na nekaj mesecev), ali generalni servis z menjavo strun in lesene plošče, kamor so vpete. Pianino se nahaja v 8. nadstropju v Škofji loki, zato ga je potrebno premakniti s selilcem klavirjev, da ga pelje z napravo po stopnišču (je prevelik za v lift, tudi če zvrnjen na bok). Lahko vam posredujeem kontakt selilca, ki ga je spravil v 8. nadstropje. Višina pianina je okrog 130cm. V moji lasti je bil zadnja štiri leta. Redno igran in uglaševan.

OHRANJENOST:   
Nekaj tipk (približno 5) se kmalu razglasi, zato je potrebno pogostejše uglaševanje (na nekaj mesecev), ali generalni servis z menjavo strun in lesene plošče, kamor so vpete.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).