oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 288380

Potrebujem: Pomoc

06.09.2022:

Pozdravljeni smo 5 clanska druzina mlada druzina z 3 majhnimi otroci ki so stari 4 pa pol 9 in 10 let ziveli smo v hisi z tastom ampak zaradi nasilja v druzini smo se zal mogli iselit tudi celotno hiso je unicil v vinjenosti ki sploh vec ni bivalna prakticno smo ostali brez vsega z 3 majhnimi otroci brez nasih stvari brez streehe nad glavo tudi center za socialno delo je bilo obvesceno o tem kar se zgodilo. Na kar so nas napotili naj se obrrnemo na pomoc zveza prijatelje in mladine pol smo tudi na radio 1 in zveza prijatelje mladine zaprosili za pomoc ampak nam zal nemorejo pomagat.. Ker je hisa crna gradnja......zal smo ostali brez upanja in brez pomoci.. Tudi otroci se se dan danes sprasujo in jocejo gdaj se bodo vrnili domov v svoj dom ki so odrascali ampak zal tega ni mozno. smo res v teski situaciji v zelo teski situaciji ko otroci iz dneva v dan sprasujejo gdaj bodo sli domov mi pa zal nemoremo pomagat . zdaj sicer bivamo v 2 sobno stanovanje ki je tudi bilo v celoti prazno in smo mogli zaprosit ce gdo kaj podari in na novo zazivet iz meseca v mesec se zelo tesko prezivljamo ko imamo visoke stroske najemnine ki znasa 450 evrov plus stroski vcasih se otrokom nemoremo nic privoscit zato bi vas prosila dobri ljudje ce bi nam lahko pomagali smo res v taki zelo teski situaciji bila bi vam iz srca hvalezna za bilo kako pomoc ker jo res potrebujemo.. Imamo tudi slike in vsa dokazila da govorimo vso resnico smo rees v zelo teski situaciji bila bi vam iz srca hvalezna za bilo kako pomoc ker jo nasi otroci potrebujejo vsaka malenkost je dobrodosla in vse bomo sprejeli iz srca 069-761-356.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).