oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 298176

Podarim: voziček Peg Perego Venezia

Postojna, 05.01.2024:

– Voziček ima premični ročaj, ki je nastavljiv tudi po višini, vsa štiri kolesa so lahko po želji vrtljiva ali blokirana, ima zavore spredaj in zadaj – HITRA MENJAVA SMERI VOŽNJE OTROKA.
– Hrbtišče je dobro podloženo, ima tri položaje in se spusti do vodoravnega položaja (uporaben od rojstva dalje), naslon za noge se lahko nastavi v dva položaja.
– Varovalo za otroka se lahko dopolni s priloženo poličko, nosilec za stekleničko se pritrdi na ročaj.
– Priložena je zaščita in prevleka za noge; ko ju namestimo, voziček uporabljamo kot košaro. Hitro se sname in postane športni voziček.
– Sončna strehica se lahko spusti čisto do zaščite za noge – otrok je pri nizkih temperaturah lahko čisto zaprt v vozičku. Strehico lahko spremenite v priročen senčnik, če odstranite spodnji rob (na zadrgo).
– Na polički lahko vozite starejšega otroka. Polički sta spredaj in zadaj (drugi otrok se lahko vozi tudi, ko mlajši leži).
– Je lahek (8,2kg), se zlaga kot knjiga (mere zloženega vozička 86cmD x 34cmV x 55cmŠ) in ima ročaj za prenašanje. Zložen samostojno stoji.
– Nanj se lahko pritrdijo Peg Peregovi dodatki – avtosedež oz. lupinica.

Podarjamo ga zaradi neuporabe in porebe po prostoru ki ga trenutno zaseda. Ker sem opis prepisal iz interneta, NE GARANTIRAM, da so prisotni vsi deli vozička.

OHRANJENOST:   
Voziček ima znake uporabe in starosti, vendar ni poškodovan ali obrabljen. Voziček smo dobili v dar in je zaradi uporabe in neoptimalnega skladiščenja potreben temeljitega čiščenja.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).