oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 277305

Podarim: Otroški voziček JANE

Stahovica, 19.05.2021:
Podarjam lepo ohranjen odličen otroški voziček trikolesnik JANE Slalom Pro Reverse. Komplet vsebuje: športni del vozička Slalom Reverse, košaro Transporter za prevoz otroka v avtu, lupinico, IsoFix, rolko za voziček (za starejšega bratca ali sestrico :-) ), brezhibno dežno prevleko, posebno zašiti nepremočljivi podlogi, ki se vstavita v košaro in se ju zlahka opere, zimsko vrečo ter torbo, ki spada k vozičku. Prilagamo še lupinico Chicco, ki smo jo uporabljali zaradi lažje logistike, da smo imeli lupinici v dveh avtomobilih. Voziček je zelo enostavno in hitro zložljiv. Zelo dobro se ga vozi tudi po malo bolj razgibanem terenu, ker ima večja in napihljiva kolesa. Zelo uporabna je tudi ročna zavora, ki pomaga zavirati pri klancu navzdol.

OHRANJENOST:   
Odlično ohranjeno, uporabljeno pri dveh otrocih.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).