oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 296276

Podarim: Celotna spalnica

Podkum, 10.09.2023:

Podarjam komplet spalnico. Trenutno je se v moji zgornji spalnici, velikosti navedene na sliki, spalnico lahko sami razstavite, ali pa jo jaz. Dostavim na moje stroške ce dokazete da gre nekomu ki jo nujno potrebuje, lahko pa tudi uredim prevoz za placilo. Spalnica je kljub starosti zelo lepo ohranjena, saj jo tudi sama uporabljam. Lahko dodam starejši jogi, mlajsega sem ze podarila. Pod od postelje je lesen z luknjami. Nočni omarici sta enaki velikosti. Postelja se lahko postavi tudi v dve enojni.spalnica je trenutno v prvem nadstropju, suhe hiše, kljub starosti (15-20let) nima vonja.

OHRANJENOST:   
Poskodb nima. Vonja po starem nima - je v hiši stari manj kot 30 let, bila rabljena samo za drugo spalnico oz goste.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).