oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 296366

Podarim: Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom

Ljubljana, 15.09.2023:

Garderobna omara temne barve s tremi drsnimi vrati in ogledalom.

Višina: 222,5cm
Dolžina: 252cm
Globina: 63,5cm
Notranja globina: 54cm

Poleg:
- 2x držalo za obešalnike
- 10x police.

OHRANJENOST:   
Omara je stabilna, čvrsta, funkcionalna in z izjemo nekaj estetskih poškodb dobro ohranjena. Ker je bila lepljena, ima na notranji strani še ostanke lepila in nekaj okrušenosti na ta račun. Zadnje stranice so se ob razstavljanju tudi nekoliko poškodovale, ker so bile pritrjene z žeblji. Zunanja tračnica ima manjšo poškodbo, kar vpliva na srednja vrata, ampak je dovolj na strani, tako da se jih da normalno uporabljati. Pri enih vratih je potrebno ponovno pričvrstiti ročaj. Ob razstavljanju se je tudi pokazalo, da so ta vrata nekoliko ukrivljena, česar ob uporabi nisva opazila, tako da ni imelo vpliva. Na zunanji strani omare so ponekod manjše luknjice od žebljev.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).