oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 263252

Podarim: Računalniške igre na CD/DVD-jih + igralni plošček

Lendava/Lendva, 22.11.2019:
Podarim paket računalniških iger, ki so na slikah, večinoma gre za akcijske igre, vmes pa so tudi kakšne dirkaške. Colin McRae Dirt, GRID, Need for Speed 4, Call of Duty 1 in 2, Terminator, James Bond, World War Zero, H.A.W.X itn. Igre so namenjene za Windows računalnik (PC). Poleg iger podarim še en USB igralni plošček. Pozor, te igre niso primerne za otroke manjše od 12 let!

OHRANJENOST:   
Igre so dobro ohranjene, vse je delujoče. Igre se lahko nastavijo v več različnih jezikov, praviloma pa delujejo v angleškem. Zraven iger dobite še en DVD, kjer so razna navodila oz. popravki za poganjanje na novejših računalnikih/operacijskih sistemih.

DARUJEM: komurkoli
OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).