oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 268930

Podarim: ponudba za posojilo

Ljubljana - Šentvid, 13.07.2020:

Zdravo, Iščete finančna sredstva za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta, nakup stanovanja ali druge razloge? Brez skrbi, denarna posojila odobravamo vsaki resni, zanesljivi in ​​pošteni osebi, ki želi najeti posojilo, ne da bi šla prek banke.
Ne glede na to, ali ste lastniki, najemniki, javni uslužbenci, upokojenci, zaposleni, vodstveni delavci ali neizvršni delavci, svobodni poklici ali obrtniki, se lahko prijavite in pridobite dobro posojilo.
Za vse informacije se lahko kadar koli obrnete na nas po e-pošti: Whatsapp: +33751927726
prisrčno.

OHRANJENOST:   
Zdravo, Iščete finančna sredstva za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta, nakup stanovanja ali druge razloge? Brez skrbi, denarna posojila odobravamo vsaki resni, zanesljivi in ​​pošteni osebi, ki želi najeti posojilo, ne da bi šla prek banke. Ne glede na to, ali ste lastniki, najemniki, javni uslužbenci, upokojenci, zaposleni, vodstveni delavci ali neizvršni delavci, svobodni poklici ali obrtniki, se lahko prijavite in pridobite dobro posojilo. Za vse informacije se lahko kadar koli obrnete na nas po e-pošti: Whatsapp: +33751927726 prisrčno.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).