oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 256328

Potrebujem: Stara kolesa v kakršnemkoli stanju za obnovo

23.05.2020:
Pozdravljeni, Za hobi in svojo zbirko iščem stara kolesa za obnovo. Lahko so stara mestna kolesa, športna oz. dirkalci, specialke kot smo jim rekli včasih, moška, ženska, otroška, gorska, ni pomembno ali so Rog ali katerikoli drug model, lahko so nekompletni, rjasti ali pa če imate samo kak del, ga tudi pridem z veseljem iskat. Včasih vidim pred kakšnim blokom ali hišo kolesa odvržena na kosovni odpad in ko se kasneje vrnem, jih žal ni več. Če torej imate kolesa, ki jih ne potrebujete in so Vam v napoto, ne mečite jih stran, pokličite in jih pridem iskat. Če Vas zanima, Vam ob tem rade volje pokažem slike mojih obnovljenih najdenčkov in zavrženčkov, ki so nekomu bili odveč in v napoto, meni pa v veselje tako ob obnovi kot tudi potem, ko se z njimi spet podam na cesto. Hvala vnaprej in lep pozdrav, Marjan.KONTAKT
Iskalec: Marjan, 041682153, elektromac.gti@gmail.com
Način prevzema: osebni prevzem
Regija iskanja: celotna Slovenija
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).