oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 250639

Podarim: Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje

Ljubljana, 30.07.2018:

Podarim starejši Gorenjev kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom, dimenzij cca. 180x60x60. Na vratih ima nameščen še nosilec za tablični računalnik. Tako hladilnik kot zamrzovalnik sta normalno delujoča (pred kratkim še v dnevni uporabi), očiščena in pripravljena na uporabo. Zraven podarim še termo posodo in tri termo šalice kot je razvidno iz fotografije. Lasten prevzem (vsaj 2 osebi) je možen v Ljubljani, Bežigrad, naselje BS3, tretje nadstropje s stopniščem. Rezervacije niso možne. Kdor prvi pride, prvi pelje. Na SMS ne odgovarjam.

OHRANJENOST:   
Glede na to, da gre za starejši model, je temu primerna ohranjenost (npr. lučka v notranjosti sveti po lastni volji, ograjica na polički na hladilnikovih vratih manjka, ipd.).

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).